26 Nisan 2012 Perşembe

Golden Rose Care Strong 208

Uzun zamandır mor oje sürmediğimi farkettim .Çekmeceyi karıştırırken elime hep morlar geldi . Golden Rose nin Care Strong serisinde ki ojelerin şişelerini çok seviyorum en azından yerleştirirken sorun yaratmıyor , yer kaplamıyor . Bu ojede 208 numaralı mor renk ojesi.Tırnaklarım da iki kat var.Sürülüşü çok güzel , kıvamı fırça izinin kalmasına engel oluyor çünkü oje sürdükten sonra kendini topluyor :D.Sürdükten sonra tırnak uçlarıma Flormar U33 ile süngerleme yaptım.Daha sonra turkuaz bir baskı ojesi ile de desen yapacaktım ama bugünlerde öyle yorgun hissediyorum ki elimi kaldıramadım resmen :D.

Bu arada dün Kkcenterhk ile ilgili bir yazı yazmıştım.Blogun sağ üst köşesinde sitede ki alışverişlerde kullanacağınız indirim kodu sizi bekliyor.



4 yorum:

  1. Benim sadece 1 tane mor ojem var ya, morları görünce çok beğeniyorum ama hiç almamışım. Çok güzel olmuş, zaten ojenin rengi harika :)

    YanıtlaSil
  2. tanıştığıma memnun oldum
    moru severim
    bana da beklerim
    :)

    YanıtlaSil
  3. Flormarın o ojesine bayılıyorum ama Ankara'nın altını üstüne getirdim yine de bulamadım onu. :( Mor rengi çok sevmem ama çok güzel görünüyor tırnaklarında çok beğendim. Çok güzeller :)

    YanıtlaSil