30 Mayıs 2011 Pazartesi

İnglot 721 & Flormar Yeni Ojeler & Mim

İnglot un 721 numaralı mat sarı ojesi tırnaklarımda.Ojeyle ilgili rengi dışında söyleyeceğim çok olumlu şey yok kıvamı berbat.Kireç gibi tırnakta sürünüyor.Bir kere sürünce matlaştığı için mutlaka hızlı sürmeniz gerekiyor yoksa çizgili kalıyor.Tırnağım da iki kat var ama kesinlikle bir katı daha istiyor.Ojeyi fırça da ilk gördüğünüz de çok kolay sürülecek sanıyorsunuz ama fırçayı tırnağa sürer sürmez tırnak dibinde oje toplanıyor.Sanırım ilk kez aldığım bir oje hakkında bu kadar olumsuz şeyler yazdım.Ben beğenmedim zaten siyah dışında mat ojelere karşı pek sıcak değilim bunu da denemek için almıştım ama bir daha kendiliğinden mat olan ojelerden almam.Rengi çok güzel .Fotoğraflarda biraz soluk çıkmıştı düzelttim.Açık sarı pastel bir oje.Gelelim çok merak edilen Flormar ojelere.Daha önce gördüm ama alamamıştım standa yeni yerleştirdikleri için zaten bütün renkleri almayıda düşünmüyordum. Trincess denediğini ve ojelerle çok güzel baskı yapıldığını söyleyince dayanamadım hepsini aldım :D . Ojeler yeşil,sarı,mavi ve mor renklerde.En yakın zaman da deneyim eklerim hepsini.

Sevgili Mia beni mimlemiş :D.Konu küçükken sandığımız şeyler .3 yaşında yaşadığım çoğu şeyi bile hatırlıyorum ama bu konu hakkında çok şey gelmiyor aklıma açıkcası.Sanırım artık yaşlanıyorum :D .

Küçükken : Kahve içince gerçekten zenci oluruz sanardım.Şu anda su,soda,ayran ve şalgamdan başka içecek içmem :D . Alkole girmedim dikkat !! :D.

Küçükken : Annem yolculuk yaptığımız zaman ''uyuma seni otobuste bırakırım '' derdi .Bütün azimle yol boyunca dışardaki levhaları okurdum.Annem beni otobüste bırakmasın uykum kaçsın diye :D.

Küçükken : Bütün kıvırcık saçlı kadınları ''anne '' sanardım.Zira annemin saçları da kıvırcıktı :D.

Küçükken : Annemle babam elele tutuşunca bebek olacak sanardım , hiç izin vermezdim hep aralarına girerdim :D.Ama nasıl olduysa şu anda 3 kardeşim var . :D.

Kız kardeşim küçükken : Bunu hiç unutamam o yüzden yazmak istedim.Annemin kolunda ki benleri gösterip bunlar ne diye sorardı .Annem de normal olan cevabı verip 'ben' derdi.Kardeşim de bunların hepsi benim annemmi diye sorardı her defasında ve teker teker öperdi benleri :D .


Aklıma gelen bunlar bende birilerini mimleyim : Rosein , Benimadımkırmızı , Tansumut , Nyuu , Mina.







Soldan sağa ojelerin numaraları:

#49 #47 #50 #41 #46 #48

Bu arada flormarda matlaştırıcı çıkarmış ve çatlayan ojelerden de ...


14 yorum:

  1. flormar 50 elzem görünüyor buradan, :)

    YanıtlaSil
  2. ahahah Allah iyiligini vermesin =D ben neyi ne sandigima hic girmeyeyim =DDDDD
    ben begendim tatlim bunu cok guzel durmustu bence <3

    YanıtlaSil
  3. ahahah =D
    46 ile konad oluyor mu, dene de söyle bi =D

    YanıtlaSil
  4. :D

    tesekkür ederim kızlar :D
    nemo 46 ile olmuyor yani deniz söylemişti cok cok silik gibi zeminde hoş o

    YanıtlaSil
  5. Çok güldümm küçükkenki kısma :D:D
    Flormarın ojelerini de cok begendim gittikçe yeniliyor kendini:D

    YanıtlaSil
  6. Burdan Flormar'a seslenmek istiyorum: Ankara'ya geldigimde bunlardan bulamazsam cocugumu keserim :P

    YanıtlaSil
  7. İstanbul ' dan göndeririz sana Öykü.Çocuğu bırak :D

    YanıtlaSil
  8. Bu ojeleri inadına butun bloglarda görüyorum :D Çook güzeller ya :) Sarı oje ne olursa olsun kötü sürülsede benim için candır onlar :D
    mimin aklımda ha yapeceğim :p
    Bu arada kargoyu aldım teşekkürler ama olaylar yaşadım anlatıcam sana msnde rastlarsam öperim :)

    YanıtlaSil
  9. Ben bayağıdır oje standlarına uğramıyorum bunu farkettim. kendimdeki eksiklik buymuş meğer:) flormar #49 istiyorum ben de ya bi ara çıkmak gerek. Mimi şimdik cevaplayamayacağm finallerden bi ara fırsat bulup post girdiğimde yzarım

    YanıtlaSil
  10. çatlayan ojeler ne renklerde acaba ??

    YanıtlaSil
  11. ece 50 yide almalısın konad oluyor :D
    tansu bekliyorum merak ettim :D

    YanıtlaSil
  12. Adsız görmedim renkleri standdaki kıza yeni renkleri soruyordum çatlayan ojelerimiz var onlarımı soruyorsunuz dedi hayır dedim bakmadım bile yani yeterince var her renk aldım sanırım cok satafatlı birsey deilse almıcam

    YanıtlaSil
  13. canımm çok sağol mim için, çok seviyorum mimlenmeyi =) ilk fırsatta cevaplayayım :D eğlenceli bir yazı olmuş süpersin :D

    YanıtlaSil