12 Mayıs 2011 Perşembe

Catrice I Sea You

Bugün ki oje Catrice markasının I Sea You adlı ojesi .Rengi turkuaz ama daha yeşilimsi ve soluk.Öykü'nün deyimiyle ''tozlanmış turkuaz '' haklı :D . Ojenin kıvamı ve fırçası çok güzel .Fırçası Rimmel London gibi yassı ama onun gibi tek seferde tırnağı boyayamıyor.Almanya' da tanıdığınız varsa bu ojeden mutlaka istemelisiniz.İki katta yetti üzerinde Quick Dry var.Birkaç gündür birşey farkettim tırnaklarım sanırım ojeyi kabul etmiyor artık :( . Rimmelin base coat ını almıştım ilk önceleri ondan kaynaklandığını düşünüyordum ama geçen sürdüğüm sarı oje aynı gün baş parmağımın tırnağından olduğu gibi kalktı yani soyulan oje gibi soyuldu ve base coat kullanmamıştım.Daha önce sürdüğüm birkaç ojede de aynı şeyi yaşadım daha önce böyle olmazdı .Ojenin yapısında mı sorun benim tırnağım da mı anlamadım.Lemonny Flutterim e annem tarafından el konulduğu için yenisini alamadım henüz tırnak etlerim biraz sorunlu görmezden gelin...




9 yorum:

  1. ay harika bi oce bu ya =)

    YanıtlaSil
  2. soyulmayla alakalı olarak bi yorumum olacak. fotolara bi daha baktığımda özellikle son fotoda başparmak tırnağında bi çizgi görüyorum çatlak benzeri. golden rose quick dry böyle yapıyor, sen de kullanıyordun değil mi? ve hani bi vakit bahsetmiştim, artık formulu bozuldu kurutmuyor diye fln. ondan önce de ben hep yaşardım bu sorunu, uçlardan çekme yapıyor ve eğer bütün tırnağını kaplyacak biçimde süremezsen ojede bi yarığa sebep oluyor. bu yüzden oje kolay soyuluyor tırnaktan duvar boyası gibi =) komik di mi?

    YanıtlaSil
  3. nemo o yarık quick dry surulmemiş yer yani sürülmüşle sürülmemişin buluştugu yer dolayısıyla çizgi oldu :D ben aylardır kullanıyorum böyle bi sorunla karsılasmadım hatta bunu sürmedigim zamanlardada tırnagımdan kalktı oje kalıp gibi yani ben sanmıyorum ondan olduğunu acaba diyorum buffer neden olmus olabilirmi ??

    aybik çok güzel dimi bende bayıldım buna :D

    YanıtlaSil
  4. fazla buffer yaptiysan olmustur canim... cok yakismis gule gule sur =D

    YanıtlaSil
  5. Şişede durduğu haline benzetemedim ama çok hoş :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel renk ya almanyadan tanıdık bulcamda o gelcekte bu ojeden alcakta ohoo. kahrolsun kozmetik yasağı.

    YanıtlaSil
  7. ay ojenın rengı gerçekten çok guzelmiş keşke bunlarıda turkıyede bulabılme şansım olsa..

    YanıtlaSil
  8. oje cok farklı hala tırnagımda üzerine atlantis sürdüm bugun onuda eklerim :D

    YanıtlaSil