17 Aralık 2010 Cuma

Sevilla 145 ,Chanel Khaki Vert

Chanel Khaki Vert çıktığı günden beri almak istediğim bir renkti.İyiki almamışım çünkü Sevil geç kalmadan çıkardı rengi.Yakında Claires' te de bu rengi bulabilirsiniz kanımca.Renk hakkında fazla konuşmaya gerek yok çünkü mükemmel bir sarı tonlu haki yeşili.Kıvamı çok iyi ,tek katta opak tırnaklarımda da tek kat var.Sanırım bu oje konada da uygun.Türk oje firmaları bu sene bir atağa geçti bence çünkü bugün Pastelin yeni serisini aldım.Renkler Chanel deki renkler.Görünce hepsi benim olsun diyorsunuz.İnşallah firmaların bu atakları devam eder.Bu ojenin Chanel versiyonunu Zuzu daha önce BURADA tanıtmıştı.Bakın bakalım benziyor mu?



JOİN MY GİVEAWAY HERE






6 yorum:

  1. çok güzel renk gerçekten bayıldım tenine bu tarz renkler yakışıyo sanırım bana yakışcanı sanmıyorum ama alınası duruyo:)

    YanıtlaSil
  2. evet ya cok guzel ben valla chanelinkini alcaktım bekle bekle dediler bekledim :D iyiki beklemişim :D bence al sende

    YanıtlaSil
  3. bence bu khaki vert'in tamamen aynisi, sevil cozmus isi =) cok yakismis =)

    YanıtlaSil
  4. aynısı dimi :D ay rahatladım :d

    YanıtlaSil
  5. sevil'i çok takdir ettim bunu görünce ben de =)) dilekcim, sen kış koleksiyonundaki o çirkin, yeşilsi sütlü kahveyi beğendin mi cidden? 25 nolu olanı? bi de ben sana yeşili almıştım ama sen de mi aldın şimdi?

    YanıtlaSil
  6. yeşili sen aldın die almadım kuzucan ama gördum cok guzel bide evet ya o rengi begendim ben :D zaten ondada hafif yeşillik var gibi geldi bana :D sürim bak sen begenirsen alırız sanada :D

    YanıtlaSil