31 Aralık 2010 Cuma

Happy New Year

Bugün Pastelin en son çıkardığı seriden zümrüt yeşili ojeyi denedim.Numarası 74.Nemo bu ojeyi bana almıştı fakat dayanamadım dün görünce kendime aldım.Çünkü bugün bunu kullanmam gerektiğini düşündüm ve iyiki düşünmüşüm.Bugün gezdiğim heryerde tırnaklarım ve özellikle bu oje dikkat çekti.Nerdeyse gören herkes marka ve numara istedi :D
Tırnaklarımda 2 kat var aslında tek kattada oldukça opak bu ne demek konadla da kullanılabilir.Dün orta parmağımın tırnağı kırıldı :( onu diğerlerinden daha uzun tutuyordum demekki kırılası gelmiş.Neyse bu durumdan çokta etkilenmedim üzülecek kadar kısa kalmadı çünkü.Bu oje sanırım Alix Avienin yeşilinden daha açık o daha siyahımsı duruyor gibi.Üzerine de Flormarın nail art ojelerinden altın sarısıyla Born Pretty Store den aldığım disklerdeki yılbaşı süslerinden yaptım.Son tırnağımda kardan adam var :) Ben hayatımda kar görmeyen biri olaraktan geçen sene İstanbul' da kar görünce balkonumda kardan kadın yapan biriyim :D yaşasın feministlik :D Bu kardanadamıda daha sonra dudaklarını kırmızıya boyayarak kadına çevirmeyi düşünüyorum.Bu renk yeşil ile altın sarısıda uyumlu oluyormuş.Üzerinde Golden Rose Quick Dry var.Ben daha önce ojenin ardından hemen kurutucuyu sürüyordum fakat o zaman parlak oluyordu ama istediğim gibi olmuyordu.Bu sefer oje zaten çabuk kurudu bende desenden sonra kurutucuyu sürdüm ve sonuç mükemmel.Fotoğraflar da parlaklıktan etkilendiler.

Bugün koca bir senenin son günü.Yeniyıl bize bütün pişmanlıklarımızı silme fırsatı versin.Hepinize MUTLU YILLAR ...


11 yorum:

  1. guzel olmus kuzum =) sana da iyi seneler, mutluluklar.. ben ojeyi çok begendim zaten, bende fazladan bir sise daha olmasi hic sorun degil, iyi ki almissin hihi =)

    YanıtlaSil
  2. dimi beğendim bende :D oje dehşet herkes sordu ya bugün bizim bayanlarımız french ve kırmızıya alışkın olduğu için yeşil aykırı geldi :D ama beğenildi

    YanıtlaSil
  3. Happy new year!

    Lot of love and happiness!

    YanıtlaSil
  4. Biri born pretty storedan alışverişi öğretebilir m? Alamıyorum disc :(

    YanıtlaSil
  5. msn olarak ekleyebilirseniz yardımcı olurum kredi kartıyla ödeme yapacaksınız .

    YanıtlaSil
  6. ne kadar tatli olmus =) mutlu yillar =))) <3

    YanıtlaSil
  7. Harika olur. Fakat kredi kartımı biraz boşaltayım önümüzdeki hafta msnden rahatsız edebilirim :) teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. renk harika, stamp de harika olmus

    sunu gorunce anladim ki ben beceremiyorum bu işi hala..bu diskdeki sekilleri yapmayı o kadar cok denedim ve kardan adamla ribbon hic bir sekilde duzgun olmadı, artik diyordum ki, bu disklerde iş yok..amma yaptıklarini gorunce anladim sorun bende!! =)

    ellerine saglik!!!

    YanıtlaSil
  9. Diskin üzerindeki jelatini çıkardın değil mi :D yaparsın yaparsın sıkılmak yok bıkmak yok :d

    YanıtlaSil
  10. SLM, Ben de almak istiyorum o diskleri, lütfen biri bana yardımcı olsun...Born pretty den nasıl alışveriş yapabilirim?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Adsız !! Bana mail atarsanız size yardımcı olabilirim

    YanıtlaSil