6 Aralık 2010 Pazartesi

Bir Öykü Yazdım

Geçen günlerde deniz temalı bir manikür yapmıştım .Öykü kıskanmış :D konuşup bugün ikimizde birbirimizin adına manikür yapmalıyız dedik ve yaptık.Aslında çok düşündüm ne yapabilirim diye aklıma masal karakterleri geldi ama tırnağım kısa olduğu için ne kadar uğraşsamda hoş görünmedi.Ben de takma tırnak üzerine deneyip onları tırnağıma taktım.Zeminde Woo nun pembe ojesi var uçlarda Shenin beyaz ojesi.Onların uçlarına da pembe pullar taktım.Orta parmağıma da bir masal karakteri olan prenses çizmeye çalıştım.Pek benzemedi ama en azından ne olduğu belli oluyor :D Tırnağıma bir öykü çizmek isterdim ama malesef o kadar yetenekli değilim :D BURADAN Öykünün benimle ilgili yaptığı manikürü bulabilirsiniz.
Beğendin mi Öykü ?...


JOİN MY GİVEAWAY HERE




12 yorum:

  1. What a nice mani!!
    It's so cute!

    YanıtlaSil
  2. Allahım ne güzel olmuş =D Diğer fikirden çok daha güzel olmuş bayıldım =DDDDD

    YanıtlaSil
  3. diğer fikir tam olmadı ya malzeme eksikliği yasadım :D

    YanıtlaSil
  4. çok güzell :) ya bi sorum var, o minik pulları nasıl zaptediyorsun? tırnagıma pul koyucam diye şekilden şekle giriyorum ben.. yardıma ihtiyacım var..

    YanıtlaSil
  5. oje tam kurumadan kürdan ucuyla koyuyorum tek tek ben zorlanmıyorum aslında alısınca cok kolay :D

    YanıtlaSil
  6. Walla ben alkol ile gazete baskisi yaparsin diye dusunmustum, boyle bir sey beklemiyordum :)Prensese sac da yapsaydin, bana benzeseydi :P

    YanıtlaSil
  7. zaten ilk düşünce gazete baskısıydı ama evde alkol namına bişi bulunmadıgı için kolonya denedim onunlada olmadı :D bende böyle bişi yaptım hayal kırıklıgına ugradın dimi :D prenses tacının altına toplamıs saçını :D

    YanıtlaSil
  8. coookk güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  9. Ha yok, bekledigim gibi cikmamasi daha guzel :) Ahaha, zaten kisacik kestim saclarimi, anca girer tacin altina. Cok eglendim ben, bi daha yapalim ;)

    YanıtlaSil
  10. ayy yerim ben bunları yaa (: çok tatlı olmuş emeğine deymiş ^^

    YanıtlaSil