28 Şubat 2012 Salı

Match Nails

Match Nails takma tırnaklarını çoğu blogda görmüşsünüzdür.Bana ulaşıp denemem için bir set gönderdiler.Bu zamana kadar sanırım 2 defa takma tırnak kullandım oda bildiğimiz sıvı yapışkan ile.Çıkardığım da tırnak yüzeyim berbat haldeydi.Ogünden sonra zor düzelttiğim tırnak yüzeyimi bozmak istemedim.Match Nails in en sevdiğim yönü sticker yapıştırıcı ile de uygulanması.Fotoğraflarla anlatmak daha kolay olacağından her aşamayı fotoğrafladım.



Kutunun içinde :Sıvı yapıştırıcı , sticker yapıştırıcı , çıkartıcı solüsyon , temizleme pamuğu , 20 li tırnak seti ,mini törpü, kullanım ve desen kataloğu var.


Tırnağımı temizledikten sonra sticker olayını merak ettiğim için ilk onu denemek istedim.


Tırnaklarıma uygun ölçüdekileri yapıştırdım ve biraz bastırarak bekledim.





Daha sonra stickerin sarı kısmını çıkardım altında yapışkan tarafı kaldı ben tamamen yerleştirmedim sizde sticker yapışkanı farkedin diye.




En son işlem olarak tırnağıma uygun ölçüdeki takma tırnakları yerleştirdim.Ben bu kadar sağlam olacaklarını düşünmemiştim birazda bastırdım bekledim beklemesem de çok iyi olurmuş :D.





Kutudan çıkan kataloğu inceledim gerçekten birbirinden güzel desenler ve renklerde tırnaklar var.Kutu gerçekten çok özenli hazırlanmış .Kullanım aşamaları tek tek ayrıntılı anlatılmış.BURADAN sitelerine ulaşıp inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

4 yorum: