28 Kasım 2011 Pazartesi

Cupcakeli Tırnaklar

Bugün daha önce yapmadığım cupcake tırnaklar ile karşınızdayım :D. Sanırım çoğunuzun olan çirkinlikten haberi var . Blogumu boş zaman değerlendirmesi olarak adlandıramam .Okuyucularıma , benden birşeyler öğrenenlere saygım var . Evet burası ''bizim şahsi alanımız'' ama ne zaman blogu ''klavye başında ağayım'' diye düşünüp insanlara hakaret , aşağılama içeren eleştiri gönderme yeri olarak görürsek o zaman hazımsızlığın dışa vurumu = blog olur.Kadınların bu kadar ezilip , şiddet gördüğü bir ülkede yaşayıpta erkekler kırmızı ve french sever bilin ona göre sürün demek kadar saçma birşey yok benim için . Asla erkekler beğensin diye ne giyindim , ne süründüm çünkü kendime saygım var . Yine söylüyorum evet bloglar bizim şahsi alanımız ama eğer eleştiri yapacaksak dozunda yapılmalı.Hakaret , aşağılama olmadan .Nasıl isim vermiyorum ama '' kıllı '' parmakların var diyerek eleştiriyorsanız '' bu yazınız bana ağır geldi '' diye gönderilen yorumlara da açık olup cesurca cevap vermelisiniz.Normal yazılan bir yorumu yayınlamayıp '' bana mahalle agzıyla saldırdılar '' demek sadece kendi şakşakcılarınızın '' aaa canım çok iyi yapmıssın '' demesini sağlar .Eleştiri evet ama dozunda , hakaret olmadan...






16 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım tırnakların, her zamanda çok çok güzel oluyor zaten..O kendisi kırmızı ve french ojeleriyle takılmaya devam etsin, midesi bulanan da girmesin bakmasın bile zorla mı??Ben bayılıyorum sana da renkli, şekilli ojelere de ;) Kendini başkalarına beğendirmek için hele ki özellikle karşı cinse yönelik hareketler yapıyorlarsa da kendileri bilirler..Boşver..

    YanıtlaSil
  2. yuregine saglik <3 ve senin yuzunden trendsetter'dan 2 sise alicam =D

    YanıtlaSil
  3. kusmakla sevmek arasında gidip geliyorum. kırmızı mı sürsem frenç mi yapsam.

    YanıtlaSil
  4. yalnız fotoğrafta trendsetter daha farklı çıkmış normalde daha canlı, neyse ben şimdi ona odaklanmayayım cupcake in yakıyor yakıyor, canım çekti. (biz hep cupcake yeriz de)

    YanıtlaSil
  5. ya harika yazmışsın dilek!!!

    YanıtlaSil
  6. http://fluhayat.blogspot.com/2011/11/dont-touch-my-cupcake.html


    bende varım

    YanıtlaSil
  7. Kırmızıyla beyaz var cupcake in içinde tamamdır kusmaktan vazgeçtim <3

    YanıtlaSil
  8. hayııırr bunu yapmayın kusuciiiiiiiim XD Çok güzel olmuş ellerine sağlık! Ben de yarın yapıcam..:D

    YanıtlaSil
  9. Olsada yesek =) Keyifli olmus.

    Bende dokunmayin diyorum.

    YanıtlaSil
  10. Hakaret ile eleştiriyi kesinlikle karıştıran birisi. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. Bu bahsedilen yazıyı yazan blog hangisi arkadaşlar ya? Meraktan öldüm resmen, biri link verse ya.

    YanıtlaSil