2 Ağustos 2011 Salı

Vera Valenti Nail Polish 32 & Flormar Yeni Ojeler

Çok sevdiğim bir izleyicimin bana hediyesi bu oje.Birbirimizi görmeden uzun uzun ojeler hakkında konuştuğumuz olmuştur .Oda Mersin li bende :D ve aynı okullarla bağlantımız var .Belki birbirimizi görmüşüzdür bile :D.Kendisi blogu olmayan ama oje ve bakım ürünleri hakkında inanılmaz bilgisi olan biri .Bana da kendi yaptığı bir bakım yağı ve bu ojeyi hediye etti .Tırnaklarım da oje yokken bakım yağını hemen denedim.Ne koktuğunu çözemesem de çok güzel bir kokusu var .Sanırım içinde limon özlü birşeyler var.Tırnaklarımda biraz beklettikten sonra ojeyi denedim .Vera Valenti markasını ilk defa duydum ve gördüm.Ojenin rengi harika .Flormarın yeni çıkardığı bir maviye benziyor ama aynısı değil.Tam deniz , havuz rengi :D.Tırnaklarım da iki kat var .İlk katı çok rahat sürdüm ama ikinci katı sürerken sanırım sıcaklardan çok zorlandım.Fırça sert olduğu için alttaki ojeyi bozdu ama çok belirgin iz bırakmadı.Ojenin en en çok sevdiğim özelliği ışık hızında kuruması .Tırnaklarıma sürdüm fotoğraf makinesine uzandım,açtım ,ayarlarına baktım tırnağım yanlışlıkla bir kenara çarptı ve oje bozulmadı .Sanırım bu süre 1 dakika :D.Bu ojenin değişik renklerini de alırım ben .Sizde bulursanız kaçırmayın.Son olarak Seda ' cım sana çok çok teşekkür ediyorum bakım yağı ve minik sürpriz dediğin oje için ... :D.


Bu arada Flormar çok çok güzel yeni ojeler çıkarmış.Ben bu renkleri beğendim aldım .Çok değişik mavi ve lacivertler çıkarmış .Görürseniz mutlaka alın çünkü yeni çıkan renkler hemen bulunmaz oluyor.





Bakım yağı...


15 yorum:

  1. ay bayıldım vera'ya =) flormar 429 ve 431 var bende, hatta yazısını yazıcam birazdan. ama diğerlerini görmemişim =D

    YanıtlaSil
  2. Nemo 431 cok guzel bence o miracle serisinde olmalıymıs karıstırmıslar şişeyi :D

    Öykü ne gülüosun kız :D

    YanıtlaSil
  3. ahahaha inan ki aynısını düşündüm =DDD
    ve bunun yeşilini de yapmalılar!!!

    YanıtlaSil
  4. yeşil yok yeşil yok dedik dolu yeşil cıktı ama şöyle ha işte bu dedigim bi yeşil cıkmadı !!!

    YanıtlaSil
  5. oyyy cok guzellerrr gule gule kullan

    YanıtlaSil
  6. Gabini matlaştırıcımı çıkarmışşşşşş :O

    YanıtlaSil
  7. Betül geldin mi sen ulaş bana he :D
    Gabrinin matlaştırıcısı zaten vardı o bakım yagı !!

    YanıtlaSil
  8. 429 ve 430 u nasıl görmemişim ya, harikalar!

    YanıtlaSil
  9. Ay bu Vera Valenti'nin şişesi China Glaze ile aynı şşişe!! :D

    YanıtlaSil
  10. Mavilerin hepsi birbirinden güzelmiş, bakmalı, almalı :)

    YanıtlaSil
  11. eheh işte ben =) evet basak china glaze e cok benziyor!!

    ben bir ara profesyonel olarak dogal bakım ürünleri işine girştigim icin ,evde hala malzemem cok, bu konuda biraz da ukalayım. her seyi yapabilirm gibi geliyor =) limonumsu koku çay ağacı yağındandır. antiseptik olsun diye ekledim.

    barcaya agustos'da gidecegim, mutlaka yeşillerine de bakarım senin icin. bence harika bir marka bu, ojesi de renkleri de super. su son 6 aydır cıkan renklerden once tek sevgilim bunlardı =) simdi hemen gidip su flor mar'lari alasım geliyor =)

    begendigine cok sevindim, tırnak/oje işinde ilk yol göstericim benim!!=)

    YanıtlaSil
  12. valla tma havuz rengi bu arada :D

    YanıtlaSil
  13. ay onceki yorumlari yeni okuyorum =) youknow hemserim gabrinin bu son koleksiyonlarını cok sevdi diye, o markanın sisesini temizleyip doldurdum =) elimde sıfır bos sise yoktu zira =)

    bir de gabrinin matlastiricisi mi var? eheheh

    YanıtlaSil
  14. Yaa ayıp olmazsa acaba şu bakım yağının tarifini alabilir miyimm =)

    YanıtlaSil