11 Mayıs 2012 Cuma

Ortaya Karışık

Biz buluştuk fotoğraflarından oluşan bir yazı oldu bu.


Bu fotoğraf büyük buluşmaya ait .Öykü Amerika ' dan gelmeden önce buluşma planı yapmıştık.Betül bu buluşmaya katılınca en büyük buluşmamız bu oldu.





Betül gitmeden önce havaalanında son kez çektiğimiz fotoğraf.Onun tırnaklarında China Glazem Glam var.Bende de 15 oje var hatırladığım kadarıyla :D.



Bu fotoğrafta bana eşil eden tırnaklar ya Merimania' ya ait yada Benimadımkırmızı ' ya :D.Kendilerini ayırt ediyorum ama tırnaklarını edemedim. Burda benim tırnaklarım da China Glaze Papaya Punch var.

9 yorum:

  1. hahaha son fotoğraftaki ben değilim:)) ama en kısa zamanda yeni bir buluşma fotosu çekelim

    YanıtlaSil
  2. harikasınız bayıldım..
    umarım bir gün bende katılırım aranıza:))

    YanıtlaSil
  3. Ehehe son resmin yazisi komik olmus :)

    YanıtlaSil
  4. buluşma resminizdeki Nemo Latte'nin ojelerine öldüm bittim, sormak istiyorum ama son post'unu ocakta girmiş, ben de gözümü karartıp utanmadan size soruyorum; nasıl yapmış olabilir? altın renkli kullandığı oje hangi markanın hangi ojesi acaba? delireceğim, aşık oldum resmen =) yarın evlensem yaptıracağım manikür kesinlikle bu olurdu.

    YanıtlaSil
  5. absolutely shore, ustune glitz glamour sungerledim ve pul yapistirdim :)


    direk kendisinden alınan bir cevaptır :D

    YanıtlaSil
  6. z. yorumun vallahi koltuklarımı kabarttı :) youknow zaten cevap vermiş, orly glitz glamour altın oje, ama üzerinde altın pullar var. o tarz pullu oje istiyorsan milani gold var bak mesela. teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. youknow, Nemo Latte'nin manikürünü öğrenmekle ilgili kendimi kaybetmişken, blogunu ne kadar severek takip ettiğimi söylememiştim. Kesinlikle blogun oje dağarcığımı büyütürken, cüzdanımı boşaltıyor, ve bu bir iltifattır! blogunun yer imi telefonumda kayıtlı ki alışverişte istediğim ojenin numarasına ya da yorumuna bakabileyim. tek sorunum alix avien 301 ile yaptığın maniküre bayılmış olmam ve arayıp tarasam da bu ojeyi bulamamam, sen nereden almıştın?
    Nemo Latte, manikürüne, benim için sanatsal çalışmana resmen aşık oldum! gelinlere uygulanan sıkıcı french ya da ucuz kaçan kırmızı oje ritüellerinden kaçıp tam boy poster olarak herkese bu ojeleri göstericem evlenirken, işte budur! en azından benim için :) kibar elegant zarif, denizkızı gibi, bir geline yakışır bir şey! gelinlere de amma ulvi görev yükledim manikürleri konusunda :) bir sorum olacak, altın pulları nasıl yapıştırdın? hatta nereden aldın? pullu bir oje mi kullandın yoksa pulun kendisini mi? milani gold alsam üstüne normal oje fırçasıyla uygulasam bu görüntü olur mu? bir de china glaze treasure chest'i almayı düşünüyordum, o da uyar mı? ve ikisi arasından hangisini önerirdiniz? (son sorum her ikinize de geldi)
    ikinize de süpersiniz demek ve gevezeliğimiz sonlandırmak isterim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Z :D Ben alix avien 301 i Mersin ' den almıştım İstanbul ' da göremedim baktıgım yerlerde.Nimo ya gelince tırnak için satılan susleme pulları var gratiste bulabilirsin onlardan yapıştırmıs sanırım ama sen milani gold alsanda olur sanırım bu treasure chest mi milani gold mu sorunada cevap olarak gelmiştir :D bu arada tanacan kozmetige ulasırsan milani gold benzeri china glaze solar flare ellerinde mevcut :D ama sınırlı sayıda :D .
    Teşekkürlerrr

    YanıtlaSil