19 Haziran 2011 Pazar

China Glaze OMG & Pastel Yeni Ojeler & Öykü'den Gelenler & Biz Buluştuk (Bol Fotoğraflı ) :)

Sanırım bu yazım benim en uzun başlıklı yazım oldu.Herşeyi bir posta sığdırmak istedim .Elimdeki manikürden başlayarak sırasıyla yazarım:

Yaz geldi siyah oje sürmeyeyim diyorum ama elim yine siyaha gidiyor .Yüzük parmağımda iki kat China Glaze OMG var.Holografik bir folyo gibi tırnağı kaplıyor çok çok güzel.Diğer tırnaklarımda She nin siyah ojesi var.Üzerine Alix Avien 231 ile Bundle Monster diskinde ki yıldızları damgaladım.Yüzük parmağıma da siyah ile yıldızlar damgalayacaktım ama kıyamadım o ojeye desen yapmaya .En üstte de yüzük parmağım dışında Golden Rose Quick Dry var.






Biliyorsunuz canımız ciğerimiz Öykü Türkiye'de .Gelirken de bizi unutmadı cicişler getirdi :D.Bundle Monster yeni diskleri,Claire's Glosh in Dark veeee Ulta 'nın Under The Sea koleksiyonu(Zoya Apple ve diğer ojelerin aynıları :D ).Kendisine teşekkür etsem az gelir biliyorum ama sanırım uzaktan başka bişi gelmeyecek elimden .Dün geceki pijama partisine onuda bekliyorduk ama çok yoğun.Biz gece ojelerle kafa bulurken o mışıl mışıl uykusuna dalmıştı :D.








Başak ile oje alışverişine çıktık ve Süvari Kozmetikte Pastelin yeni ojelerini bulduk .Ben sarı rengi bulabilme ümidiyle gitmiştim ama aklıma gelmeyecek renkler bulduk.



Ve meşhur bir biz buluştuk fotosu.Bu sefer aramızda Tansu ' da vardı.Tanıştığımıza memnun olduk ve bakışlara aldırmadan ellerimizin fotolarını çektik :D.






Ve son olarak İstiklal sokaklarında miniş yavrular .Bizim kedi sever kızlar hemen sevmeye koyuldular hatta gece Başak eve sokaktan kedi alalım bile dedi gerisini siz düşünün :D .


11 yorum:

  1. OMG nefis, tirnaklarin cok güzel <3

    YanıtlaSil
  2. Tırnakların harika olmuş ama of çok kıskandım :(

    YanıtlaSil
  3. ellerimizin fotosu çok güzel olmuş =D sendeki ulta'lar da çok iyi görünüyor, morunu beğendim en çok =D

    YanıtlaSil
  4. Bende yeşilini beğendim ulta'ların :) uff ellerim pide gibi upuzun çıkmış zaten öyle ama ben onu saklıyordum oof :p
    bende çook memnun oldum ki çok :)

    YanıtlaSil
  5. buluşma fotoğrafı şahane!
    ben griye bayıldım ama o ne güzel bir yoğunlukta!

    YanıtlaSil
  6. yaa ne eğlencelisin siz hepiniz:)) tüm gece oje muhabbeti olmuştur tahminimce :)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim kızlar hepinize :D

    ece gel dioruz sana bosuna demiyoruz :D gecenin ilerleyen saatlerine kadar ve sabahın ilk ısıklarında denize bir ojenin aynısını yapmaya calıstık daha dogrusu ben uyurken hala yapıodu uyandım şişe hala elinde :D

    YanıtlaSil
  8. Yaaa uyumuyordum ben... O sirada evde 30 kisi falan olunca benim telefon kaybolmus, cok uzuldum konusamadik diye :(

    YanıtlaSil
  9. kuzuu cok guzeldi =) misafirperverligin icin cok tesekkur ederim herkes adina =))) <3

    YanıtlaSil
  10. Diskler renkler ojeler herşey mükemmell(:

    YanıtlaSil