23 Eylül 2010 Perşembe

Viva la Nails

Dün zil çaldı o kadar ümidimi kesmiştim ki kapıyı açıp odaya geçtim nasılsa tanıdık biri gelecektir diye taki kimse yokmu diye bir ses duyana kadar.Kapıya koştum elinde bir paket görevli ayyy geldilermiii yurt dışı dimi dememle paketi kapmam bir oldu kimlik,imza bişiye gerek kalmadı :D Tam 1 ay 4 gün olmuş yahu siparişi vereli .Görevli önceki paketiminde dönme denenini söyledi.Apartman numarası yazıyormuş fakat daire numarası yazmıyormuş aşağı kapıya gelmiş geri dönmüş sanırım zilde kocaman yazan adıma bakmayı akıl edememiş.Her neyse haftaya bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum umarım ona çabuk ulaşırım.
İçindekilere bayıldım .Simler,pullar,çıkartmalar,sulular (bunlardan çok istiyordum 3 paket göndermişler),bir tane flakey var neon gibi acayip güzel,mor yanardöner kalpler,yine mor çiçekler,sarı yıldızlar,turuncu yıldızlar,gülkurusu pembe karışımı çubuk simler,pembe ve gümüş simler(bunlar dökülmüştü paketi açar açmaz heryerime bulaştılar kendileri,bi pakette minik inci türü şeffaf şeyler var bunlarla ne yaparım bir fikri olan söylesin,yine mor deniz kabuğı kırıkları ve diğer yapıştırmalar var .Hepsini çok beğendim .Haftaya çubuk simlerden ve çıkartmalardan sipariş vermeyi düşünüyorum.Vivalanails harika...

6 yorum:

  1. ay bu tam olarak nası sipariş ediliyo bana da bi anlatsana. kargo ucretiyle falan filan ne kadara geldi. hangi ülkeden geliyor bu bi de.

    YanıtlaSil
  2. Biliyormusun az önce bunlarla uğraşıyordum aklıma sen geldin :D
    Canım google amcaya viva la nails sample yazıyorsun sonra çıkan sayfadan sipariş veriyorsun benden yaklaşık 7 lira çektiler 2 küsür euro ptt ile geliyor kargo ücreti yok canım ama mutlaka değer almalısın kredi kartın olmalı işte bana biraz geç geldi ama herkese 4 günde gelmiş ve sanırım ingiltereden geliyor yanlış biliyor olabilirim :D

    YanıtlaSil
  3. Marjo teşekkür ederim canım sonunda kavustum :D

    YanıtlaSil
  4. Ben bu vivalanails ı senden okuyup keşfetmiştiiim :) Pzts.günü ben de sipariş verdim ama baya fazla şey istedim sanırım,senin 7 tl.tutmuş ama benim 45 tl.falan tuttu :D Ama ben tırnaklarımı süslemek için değil de başka bi projem için kullanacağım . Rengarek simlerden ve minik şekilli pullardan aldım,bakalım benimkiler ne zaman gelecek merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. ha sen normal satıstan almıssın keske sorsaydın ya azda tutmamıs :D deneme paketi alacaktın sanırım artık oda yok :(

    YanıtlaSil