6 Eylül 2010 Pazartesi

Asker Yeşili Franken

Tatilde yaptığım frankenlerden biri daha .Flormarın neon yeşiliyle siyahı karıştırıp elde ettim oranları ne siz sorun ne ben söyleyeyim o iş yanlışlıkla bordo dökmemle tam bir muamma oldu .Tekrar onu boşalttım içine krem rengi ekledim fln fln .Yapılışı zorladı ama sonunda işte zafer bu dedim :)) Tonu çok güzel oldu aşırı parlak bir oje oldu,simli değil ama parlak .2 katta bu rengi elde ettim .Renk tam yansımamış ama fotoğrafların az daha parlak,yeşil ekli halini düşünün...










12 yorum:

  1. Ahaha, icine yanlislikla bordo mu kattin? Alemsin Dilek :)

    YanıtlaSil
  2. Sorma ya hangi akla hizmet yaptım anlamam bilinçli değildim ramazanda çarpılcam umarım anlaşılmıştır halim :))renkler belli siyah ve yeşil bordo sen çık aradan :))

    YanıtlaSil
  3. Canım çok güzel olmuş bende bundan istiyorum!

    YanıtlaSil
  4. Emy bordolusundan mı bordosuzundan mı :))) Gönderim mi sana ?

    YanıtlaSil
  5. Yok canım teşekkür ederim de nasıl Viva La Nails gelmez ya herkesin paketi max 4 günde geldi.. Tam olarak nerde oturuyosun? Acaba senimi bulamadılar ya da adreste yanlışlık olmasın?

    YanıtlaSil
  6. Dün mail atmıştım tekrar 2 haftayı geçti hala elime ulaşmadı diye .Sistemde sorun vardı özür dileriz gecikme için adınızı ve adresinizi tekrar gönderin deneme paketinizi gönderelim yazmıslar şans yok bende işte.Sonuçta kargoyla geliyor ya bulamasalar bile aramaları yada kapıya kağıt bırakmaları gerekmez mi ? Sanırım paket oradan hiç çıkmadı .Gelsin artık yaaa :))Sizinkilere bakıp iç geçiriyorum:))

    YanıtlaSil
  7. I love your nail polish color..=)

    Thank you so much for following and commenting on my blog..I follow you back..=)..

    YanıtlaSil
  8. This is a very unique color! Nice :)

    YanıtlaSil
  9. this is a really nice color! I loooove blues :)

    YanıtlaSil