8 Ağustos 2010 Pazar

Somon Rengi Hastalığı

Bu sene her vitrinde gözüme çarpıyor bu renk çok hoş sade bir renk bana göre eee birde bu renk ojem olmalıydı değil mi ?
Geçen gun aldıgım ojelerle bu rengi yakalamaya calıstım .Bugün denedim Pastel 73 ü .Sıcaklardan sanırım 1 haftadır oje sürmek eziyet oluyor acilen bir çözücü edinmeliyim .Anlayacağınız üzere sürmekte zorlandım pütürler oluştu yeni almıştım oysaki ojeyi.Neyse yarın konadla telafi ederim bunu :))Yaşasın konadla uğraşmak için bir bahanem daha :))Pasteli seviyorum normal de 1 katta bile yeterli geldiği olabiliyor ama bugün fırçaya japon gibi yapıştığı için 2 kat sürmek zorunda kaldım fırça izi kalmasın diye .Sonuç olarak güzel bir renk beğendim ben hatta zorlasam french bile olur bundan sanki :))Siz de görün bakalım ...

NOT:ZUZUda aynısı var ESSİE muadilini arayanlara duyurulur :))










14 yorum:

  1. Bu cok guzel durmus sende, herkes bu rengi kullanamiyor.

    YanıtlaSil
  2. Ojeler sıcakta kalınca sürdükten sonra üstünde pütür veya baloncuk oluşuyor, buzdolabına koyarsan geçer ;) ben değerli ojelerimi hep buzdolabında saklarım :) bu renk de çok güzelmiş, numarayı aldım bile :)

    YanıtlaSil
  3. Cok dogal bir renk ama herkesin ten rengine gitmez maalesef ama denemek gerek =)

    YanıtlaSil
  4. ÖYKÜ tesekkür ederim aslında renk biraz daha canlı ama fotografı akşam üzeri çektim güneş var yok fazla belli olmadı şeftali rengi gibi ben çok beğendim :))

    MARJO burada 50 dereceyi gördük bu sene haliyle ojelerde daha fazla etkilendi buzdolabına koymayı dusundum aslında ama sanırım biryerde okudum yapısı bozuluyormus diye sen koyuyorsan sorun yoktur bende kutuları yerleştireyim dolaba :))

    ZUZU bence sanada gidebilecek bir renk denemelisin :))

    YanıtlaSil
  5. Son yazimda bende degindim aynen Marjo gibi bende bozdolabinda tutuyorum yapisi boyle civiklasanlari =) pek bir sorun yasamadim simdiye kadar

    YanıtlaSil
  6. bende yerleştirmeliyim o zaman :)) tesekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. Sanırım oje kardeşliği bu :) Bir ara uzunca geldiğimizde sen sür biz fotoğraflarını çekelim bari :) Blogun da hayırlı olsun, bugün gördüm henüz.

    YanıtlaSil
  8. Ah serhat :)) uzunca gelebilsenizde ben sürsem oje sizde çekseniz :)) her fotoğraf çekişimde kulaklarınız çınlıyordur umarım .Blog daha yeni zaten 2 haftadır uğraşıyorum bakalım ojedaşlarımda fikir veriyor :)) öptüm ayçamla seni muccccccck

    YanıtlaSil
  9. gerçekten çok güzelmiş. somon rengi bu sene bende de takıntı oldu. numarasını aldım hemen edinmeliyim bende :D

    YanıtlaSil
  10. Denizimmmmm teşekkür ederim mucck

    YanıtlaSil
  11. Ohh tatlısı blog süper,hayırlı olsun.
    Her ne kadar mor müptelası olsam da somon renginin yeri ayrıdır benim için.
    Sevgi ile

    YanıtlaSil
  12. çok hoş ve zarif olmuş. bayıldım

    YanıtlaSil