5 Ağustos 2010 Perşembe

Karlar Düşer

Yarın 52 dereceyi hissedeceğimizi haberlerde duyduğum an dedim bari içimi serinletecek bişiler yapayım.Evet desen Konadın M59 diskinden kar taneleri :))Oje ALIX AVIEN siyah.Sürülüşü fırçası çok iyi en sevdiğim siyah bu Alıx bu konuda çok başarılı.Tek katta bile rengini veriyor aslında ama takıntılı ben yine 2 kat sürdüm .Gözüm matlaştırıcıya takıldı ve siyah matı ilk defa denedim indirim bitmeden sevile tekrar uğramalıyım .Bakalım fotoğraflara ...






9 yorum:

  1. canim altin renkli konad ojesi ariyordun ya... emine arkadasimiz flormar nail art ojelerinden altin olanini kullanmis cok da harika belli olmus siyah uzerinde:
    http://3.bp.blogspot.com/_Z_7tlALdB7g/TF26n8fUn0I/AAAAAAAAABc/HF4XGHa_qGQ/s1600/CIMG2451.JPG

    http://4.bp.blogspot.com/_Z_7tlALdB7g/TF27n10hfGI/AAAAAAAAABs/FjeMjgotnT4/s1600/CIMG2457.JPG

    YanıtlaSil
  2. denizzzzzz iyiki varsın gecen gittigimde hem metali hem altını aldım elime altını geri koydum nasılsa cıkmayacak diye :)) cok teşekkürlerr:))

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım işte buna! yazın yapmış olsan da tam şimdi zamanı :) yılbaşı gecesi için ideal! ama ben olsa mat kullanmazdım, karın parlaklıgına aykırı biraz. gümüş seyrek simli bir ojeyle geçilebilirdi üstünden, bence o zaman daha güzel olurdu, ama tabi bunun havası farklı :)

    YanıtlaSil
  5. hellopaprika zemin mat sadece desen mat değil karın parlaklıgına aykırı bişi değil yani :D

    YanıtlaSil